Feestzalen

Voor een geslaagd feest of evenement...

Voor seminaries, walking dinners, lunchvergaderingen of bedrijfsfeestjes biedt St. Jorishoeve eveneens heel wat mogelijkheden. Zo zijn er twee zalen ter beschikking met een capaciteit van respectievelijk 70 en 90 personen. Het gebruik van audiovisueel materiaal is aanwezig. Natuurlijk mag men de babyborrel, communiefeesten, familiefeesten, trouwfeesten enz. niet vergeten. Ook wordt er aandacht geschonken aan de privacy. De gasten kunnen volledig apart van de rest van de hoeve gebruik maken van de zalen en het bijbehorende terras.

De hoeve is rustig gelegen en heeft ruime parkeermogelijkheden. We liggen tevens op een boogscheut van de autosnelweg.

Contacteer Ons

 

Goei kamer

Gelijksvloer gelegen is dit de meest gevraagde zaal. Met een capaciteit van max. 70 personen, is een tijdige reservatie noodzakelijk.

Kan eventueel uitgebreid worden met de Orangerie (cap. 40 pers). Heeft een rechtstreekse doorgang naar de speeltuin en de kinderboerderij.

Ontdek onze zalen in 3D

Feestzaal Goei Kamer

Koestal

Gelijkvloers gelegen biedt de Koestal plaats aan max. 30 personen.

Ontdek onze zalen in 3D

Feestzaal Koestal

Graanzolder

De Graanzolder, gelegen op de tussenverdieping, heeft zijn eigen romantisch karakter. Voor groepen tot 40 personen, zit je hier privé, zonder het contact te verliezen met het gelijksvloer.

Ontdek onze zalen in 3D

Feestzaal Graanzolder

Hooizolder

Gelegen op de eerste verdieping biedt de Hooizolder een enorme ruimte in een perfecte privésfeer. Maximum capaciteit 90 personen.

Ontdek onze zalen in 3D

Feestzaal Hooizolder

Orangerie & speeltuin

 

Ontdek onze zalen in 3D

Feestzaal Orangerie